top of page

Yeehhh, speld en diploma zijn binnen!

De afgelopen tijd ben ik wat minder bezig geweest met m’n website. Uiteraard kwam dat ondermeer door het reizen, maar ook dat het gewoon druk was. Niet alleen met de kookworkshops en diverse opdrachten, maar ook met mijn studie voor vinoloog/sommelier aan de SVH/WTOL. In september 2020 in Corona tijd gestart en in juni 2022 na de wijnreis, geslaagd! En deze reis heeft me echt door het organoleptisch (proef) examen geholpen.

Het waren 2 bijzonder mooie jaren. Samen met manlief, tweewekelijkse ritjes naar Houten, enorm veel leuke, mooie, enthousiaste en bijzondere mensen ontmoeten, mooie wijnen mogen proeven en heeeeeeeeellll veel mogen leren.

In deze opleiding wordt veel aandacht besteed aan wijn in combinatie met de spijs. Daarom is dit ook een belangrijk onderdeel van het examen. Voor mij een mooie combi met mijn werkzaamheden als de kookcoach.


Dusssssss, als jullie nog eens wijnadvies nodig hebben, zowel privé als (horeca) zakelijk? Ik denk graag met jullie mee. Wil je een wijnproeverij georganiseerd hebben? No problem! Heb je andere vragen over iets wat maar met wijn te maken heeft? Laat het me weten.


Nu ga ik nog even nagenieten van de uitreiking van het diploma en mijn

Register Vinoloog/Sommelier speld!
10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wijnproeverij

Bij het jubileumfeest van La Petite Coifeuse, bleken er veel meer inschrijvingen voor de wijnproeverij te zijn dan er uitgenodigd konden worden. Op 1 juni a.s., van 15.00 - 17.00 uur, geven wij de mog

Comments


bottom of page